Podcastserie 'Vrouwen met LEF'

-

Leestijd:

Onlangs hebben we met trots de nieuwste TOP50 Vrouwen Leiden gelanceerd. Radio LEF, altijd nieuwsgierig naar de inspirerende verhalen achter deze vrouwen, wilde weten: wie zijn deze vrouwen en hoe maken zij het verschil in Leiden? Wat is hun geheime ingrediënt? Om deze vragen te beantwoorden, interviewen ze degenen die de vrouwen hebben genomineerd voor onze nieuwe podcastserie 'Vrouwen met LEF'.

Dit initiatief komt van Sanne van der Linden, lid van de lichting 2024/2025. Sanne staat bekend om haar vermogen om mensen te verbinden, enthousiasmeren en in beweging te brengen binnen het Leidse onderwijsnetwerk. Ze weet precies de juiste personen te vinden en hun verhalen tot leven te brengen in het LEF (Leiden Education Fieldlab).

Radio LEF gaat langs de Leidse onderwijshelden en vertelt hun verhalen via deze podcast. Op dit moment werken ze aan de serie ‘Echte Leidse Onderwijsverhalen’. Het doel van Radio LEF is om betekenisvolle onderwijsinnovaties luisterbaar, overdraagbaar en direct inzetbaar te maken voor (toekomstige) leraren en andere onderwijsprofessionals in Leiden.

Beluister de podcastserie 'Vrouwen met LEF' op Spotify en laat je inspireren door de verhalen van deze krachtige vrouwen: Luister hier op Spotify